Závodnický víkend 5. a 6. 5. 2018

Seriál MS sajdkárkrosu pokračoval čtvrtým dílem 5. a 6. května v ukrajinském Chernivtsi. Do závodu nastoupila také naše posádka Tomáš Vejchoda/Miroslav Zatloukal. Jak už bývá zvykem v této destinaci bývá menší počet startujících, a tak se sobotní kvalifikace zúčastnilo jen 30 posádek. To znamenalo, že všichni mají start v nedělním závodě jistý. První závodní nedělní jízda klukům nevyšla, když se jim vůbec nepovedl start a později měli kolizi s jedním ze soupeřů, do cíle dojeli na 22. místě. Vše si vynahradili ve druhé jízdě kdy, se již start vydařil a celou jízdu jeli bez větší chyby. V cíli z toho byly první letošní body a to rovnou za pěkné 12. místo.  Již tento víkend jedou kluci na domácí velkou cenu, celý světový sajdkárkros se totiž stěhuje do Kramolína u Nepomuku.

Závodil také Adam Dušek a to na druhém díle MMČR motokrosu v Pacově. V kvalitní konkurenci zajel slušné 18. a 17. místo.

Moravská liga BMX se jela v Opavě  a Antonín Vyroubal v neděli bral nepopulární bramborovou medaili za 4. místo, ale body dobré. V sobotu to bylo místo šesté. Pavel Vyroubal se umístil na 9. a 5. místě.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.